HISTORY
TODAY
MISSION AND OBJECTIVES
THE TEAM
NEW BOOKS
DOMAINS
AUTHORS
EDITORIAL EVENTS
NEW E-BOOKS
DOMAINS
AUTHORS
ABOUT E-BOOKS
PUBLISHING STEPS
DESKTOP EDITING STANDARDS
CURRENT
YEAR 2014 (AUTOEVALUATION)
YEAR 2012
YEAR 2011
YEAR 2010
AFCN PROJECTS
ANCS PROJECTS
DIPLOMAS
PRESS REVIEWS
NEWSLETTER
ROMÂNĂ
ENGLISH
CART: 0 items | 0.00 LEI
EVALUATION
EDITORIAL PROJECTS
AWARDS
ABOUT US
PUBLICATIONS
E-BOOKS
PUBLISH WITH US
CONTACT
STOCK INFO
TITLE
AUTHOR
E-BOOKS
NEW E-BOOKS
DOMAINS
AUTHORS
AJTAI Iulia
Cum să reducem risipa de fructe și legume de-a lungul lanțului alimentar? Ghid practic
Risipa alimentară este o problemă actuală importantă, prezentă de-a lungul întregului lanț alimentar, de la producătorii primari (fermieri), până la distribuție, retail și consumatorii finali. Creșterea demografică va duce la o creștere semnificativă a cererii de alimente, punând o presiune suplimentară asupra resurselor naturale. Astfel, este evidentă necesitatea unui sistem alimentar responsabil, care să includă metode și strategii eficiente de reducere a risipei alimentare.[...]
FULL E-BOOK
Format:
pdf
© Cluj University Press 2012
TERMS & CONDITIONS
SPECIAL ACCESS
WEBMAIL