PROGRAMOZASI NYELVEK ÖSSZEHASONLITO ELEMZESE - A PROGRAMOZASI NYELVEK ANATOMIAJA - KOVÁCS, Lehel (Presa Universitară Clujeană, 2007)
Analiza comparativă a limbajelor de programare - Anatomia limbajelor de programare.