BAZELE TEORETICE ȘI METODOLOGICE ALE CONTABILITĂȚII ÎN PARTIDĂ DUBLĂ - BĂDILĂ, Adriana; POP, Atanasiu (Presa Universitară Clujeană, 2004)
Bazele teoretice şi metodologice ale contabilităţii în partidă dublă