METODE CUANTICE PENTRU STUDIUL SISTEMELOR CU MULTE PARTICULE. APLICAȚII LA SISTEMELE FERMIONICE ȘI BOSONICE - ȚIFREA, Ionel; GROSU, Ioan; CRIȘAN, Mircea (Presa Universitară Clujeană, 2005)
Metode cuantice pentru studiul sistemelor cu multe particule. Aplicații la sistemele fermionice și bosonice.