OMAGIU PROFESORULUI MIRON IONESCU. STUDII ȘI REFLECȚII DESPRE EDUCAȚIE - CHIŞ, Vasile; STAN, Cristian; BOCOȘ, Mușata (Presa Universitară Clujeană, 2004)
Omagiu Profesorului Miron Ionescu. Studii și reflecții despre educație.