METODE TRADIȚIONALE ȘI MODERNE DE REGĂSIRE A INFORMAȚIILOR ÎN BIBLIOTECĂ - CURTA, Olimpia (Presa Universitară Clujeană, 2003)
Cartea trece în revistă atât modelele tradiționale de informare în biblioteci, cât și metodele moderne, apărute ca o necesitate o dată cu explozia informațională.