CALEA ZÂNELOR. MOȘTENIRI ANTICE ÎN MITOLOGIA ROMÂNILOR - NEMETI, Irina (Presa Universitară Clujeană, 2003)
Monografie. Mitologie, daci, credinţe populare, mituri, fiinţe fantastice, România, Dacia, Roma antică.