ELEMENTE DE BIROTICĂ, PROCESOARE DE TEXTE, PROCESOARE DE TABELE ȘI GRAFICA - ELTHES, Zoltan (Presa Universitară Clujeană, 2004)
Elemente de birotică, procesoare de texte, procesoare de tabele și grafică.