IDENTIFICAREA STRUCTURII MOLECULARE PRIN METODE SPECTROSCOPICE - DAVID, Leontin; ONUC, Cozar (Presa Universitară Clujeană, 2004)
Prezentarea unor metode spectroscopice de identificare a structurii moleculare.