MODALITĂȚI DE INTERVENȚIE PERSONALIZATĂ ÎN CADRUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI INTEGRAT - GHEORGHIU, Florina (Presa Universitară Clujeană, 2005)
Modalități de intervenție personalizată în cazul învățământului integrat.