CRÂMPEIE DIN ISTORIA BOR DIN TRANSILVANIA – EPARHIA SIBIULUI CĂTRE PROTOPOPIATUL SOLNOC II – CORESPONDENȚA (1 OCTOMBRIE 1845 - 20 DECEMBRIE 1874), VOL. GENERAL - COSMUȚA, Cosmin; SUCIU, Dumitru; VIDA, Flaviu; MORARU, Alexandru (Presa Universitară Clujeană, 2007)
Crâmpeie din istoria Bisericii Ortodoxe Române din Transilvania - Eparhia Sibiului.