CALCARELE JURASICULUI SUPERIOR - CRETACICULUI INFERIOR DIN MUNȚII TRASCĂU - SĂSĂRAN, Emanoil (Presa Universitară Clujeană, 2007)
Calcarele jurasicului superior - cretacicului inferior din Munții Trascău.