LE TOURISME CULTUREL - COCEAN, Pompei (Presa Universitară Clujeană, 2006)
Lucrarea conţine obiective formative generale, ce vizează conturarea unei imagini concrete a componentei culturale a turismului şi obiective specifice având menirea de a decela formale de practicare, acţiunile de prospectare a resurelor şi regionarea teritoriului aflat sub incidenţa tipului de turism analizat. Nu lipsesc lucrările practice, focalizate pe principalele aspecte ale turismului cultural.