LA COMMUNICATION EN TOURISME - ROTAR, Gabriela (Presa Universitară Clujeană, 2007)
Lucrarea abordează, în limba franceză, modalităţile de comunicare în turism, opera de faţă adresându-se în special viitorilor cursanţi ai Centrului de Formare în Turism, conţinutul lucrării răspunzând necesităţilor practice de formare a unui agent de turism şi a unui manager în domeniul turismului la standarde europene.