A ROMÁN FELSŐOKTATÁS-POLITIKA VÁLTOZÁSAI 1990-2003 KÖZÖTT (SCHIMBĂRI ALE POLITICII ÎNVĂȚĂMÂNTULUI SUPERIOR DIN ROMÂNIA ÎN PERIOADA 1990-2003) - MANDEL, Kinga (Presa Universitară Clujeană, 2007)
În această carte se analizează politica educaţională din România, referitoare la învăţământul superior din România în perioada 1990-2003.