ETICĂ, ETNIE ŞI CONFESIUNE - ILOAIE, Ștefan (Presa Universitară Clujeană, 2008)
Volumul adună studii de teologie sistematică biblică, istorică şi practică, ce prezintă mărturia creştină într-un context etnic şi confesional eterogen. De asemenea, sunt cuprinse lucrări în care sunt exemplificate atitudini concrete de mărturisire a credinţei în spaţiul românesc şi european caracterizat de pluriconfesionalism.