AUTONOMIA ŞI CONSTITUŢIONALISMUL ÎN DEZBATERILE PRIVIND UNIFICAREA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE (1919-1925) - BRUSANOWSKI, Paul (Presa Universitară Clujeană, 2008)
Cartea prezintă dezbaterile care au avut lor între 1919-1925 privind unificarea celor patru Biserici Ortodoxe provinciale din România Mare, după Marea Unire.