ZUR GESCHICHTE DER PFARRE. MARIA HEIMSUCHUNG VON SOMMEREIN AM LEITHAGEBIRGE - MĂLINAȘ, Ioan Marin (Presa Universitară Clujeană, 2008)
Privitor la istoria Parohiei Maria Heimsuchung (Vizita Mariei la Elisabeta, Luca 1, 39 - 45) din Sommerein – Austria. O cercetare a proceselor verbale privind vizitele canonice (ale episcopilor), a cronicii parohiale şi a altor documente, izvoare şi literatură de specialitate.