TENDINŢE ACTUALE ÎN PREDAREA ŞI ÎNVĂŢAREA GEOGRAFIEI, VOLUMUL 5 - ANCA, Maria; DULAMĂ, Maria Eliza; BUCILĂ, Florin; ILOVAN, Oana-Ramona (Presa Universitară Clujeană, 2008)
Volumul 5 din „Tendinţe actuale în predarea şi învăţarea geografiei/Contemporary Trends in Teaching and Learning Geography” cuprinde, în cele 4 capitole, şapte dintre secţiunile conferinţei omonime, care a avut loc la Cluj-Napoca, la Facultatea de Geografie a Universităţii „Babeş-Bolyai”, în 26 şi 27 octombrie 2007 (Acest eveniment ştiinţific a fost organizat de Facultatea de Geografie, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din Universitatea „Babeş-Bolyai”, şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj). Alte cinci secţiuni ale aceleiaşi conferinţe sunt reprezentate prin lucrările incluse în volumul 6.