CONTRIBUŢII ÎN TEORIA FUNCŢIILOR UNIVALENTE - NECHITA, Veronica Oana (Presa Universitară Clujeană, 2008)
Domeniul analizei complexe - Una dintre direcţiile urmărite a fost aceea a introducerii unor clase de funcţii univalente, cum ar fi de exemplu funcţiile stelate sau convexe, pentru care conjectura să poată fi verificată.