TENDINȚE ACTUALE ÎN PREDAREA ȘI ÎNVĂȚAREA GEOGRAFIEI – VOL. 10 - DULAMĂ, Maria Eliza (Presa Universitară Clujeană, 2011)
Volumul cu lucările conferinței internaționale Tendințe în predarea și învățarea Geografiei/ Contemporary Trends in Teaching and Learning Geography Ediția a VI-a organizată de Facultatea de Geografie și Departamentul pentru pregătirea Personalului Didactic, Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj cuprinde șașe capitole care grupează principalele preocupări în domeniu ale cadrelor didactice participante. Volumul include 67 de articole ale cadrelor didactice din România, Republica Moldova, Polonia și Turcia.