230 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA EPARHIEI ROMÂNE UNITE DE ORADEA MARE – TRECUT, PREZENT ŞI VIITOR - BUZALIC, Alexandru; POPESCU, Ionuț Mihai (Presa Universitară Clujeană, 2007)
Volumul conţine lucrările prezentate cu ocazia simpozionului internaţional „230 de ani de la înfiinţarea Eparhiei Române Unite de Oradea Mare – trecut, prezent şi viitor”, organizat de Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică de Oradea Mare şi Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Teologie Greco-Catolică, Departamentul Oradea, la Oradea între 9 – 11 mai 2007.