GRUNDLEGUNG EINER ORTHODOXEN ANTHROPOLOGIE AUS ÖKUMENISCHER PERSPEKTIVE - JITIANU, Liviu (Presa Universitară Clujeană, 2008)
Cartea este din domeniul teologiei ecumenice. Lucrarea are ca scop prezentarea şi reconcilierea teologiei neiopatristice ortodoxe şi a teologiei antropologice occidentale.