REFORMÁTUS GYULEKEZETI ENEKEK AZ ERDELYI IROTT ES SZAJHAGYOMANYOS FORRASOKBAN - PÉTER, Eva (Presa Universitară Clujeană, 2008)
Cântări comunitare reformate în tradiţia scrisă şi cea orală din Transilvania.