CONTRIBUTIONS TO THE ANNUAL SCIENTIFIC SESSION "ION POPESCU VOITEŞTI" : CLUJ-NAPOCA, NOVEMBER 28-29, 2008 - BUCUR, Ioan; FILIPESCU, Sorin (Presa Universitară Clujeană, 2009)
Lucrările Sesiunii Ştiinţifice anuale „Ion Popescu Voiteşti”, sesiune organizată de Facultatea de Geologie a Universităţii Babeş-Bolyai în colaborare cu filiala clujeană a Societăţii Române de Geologie.