STUDIUL GENETIC AL MALADIILOR NEUROMUSCULARE DEGENERATIVE - KISS, Szidónia (Presa Universitară Clujeană, 2010)
Biologia modernă nu poate fi concepută fără cunoaşterea mecanismelor şi principiilor geneticii moderne şi mai ales a interrelaţiilor dintre genotip şi fenotip. Este necesară cunoaşterea corespondenţelor între genotipul individului şi fondul genetic al populaţiei, a modalităţilor de realizare a variaţiilor individuale în populaţie.