RIMETEA – NATURĂ ŞI CULTURĂ. EISENBURG- NATUR UND KULTUR. RIMETEA-NATURE AND CULTURE - RAKOSY, Laszlo; RAKOSY, Demetra; VODA, Raluca (Presa Universitară Clujeană, 2010)
Pentru a veni în sprijinul numeroşilor iubitori ai naturii şi culturii de la Rimetea, Societatea Lepidopterologică Română a realizat o potecă didactică cu numeroase imagini reprezentative pentru flora, fauna şi tradiţia culturală a localităţii, completate prin broşura “Rimetea – natură şi cultură”. Broşura este trilingvă: română, germană şi engleză.