DINAMICA DE SPIN INVESTIGATĂ PRIN RES ÎN MANGANIŢI CU MAGNETOREZISTENŢĂ COLOSALĂ - RAITA, Oana; GIURGIU, Liviu Mihai (Presa Universitară Clujeană, 2009)
Scopul principal al cărții constă în investigarea prin spectroscopie RES a efectelor substituțiilor diamagnetice la pozițiile de Mn și a reducerii dimensiunii granulelor asupra dinamicii de spin în manganiți cu magnetorezistență colosală.