ÎNVĂŢAREA EFICIENTĂ: ACTUALITATE ŞI PERSPECTIVE. STUDII ŞI CERCETĂRI - CIASCAI, Liliana; DULAMĂ, Maria Eliza; ILOVAN, Oana-Ramona (Presa Universitară Clujeană, 2010)
Volumul de faţă propune cititorului o incursiune în lumea învăţării eficiente... Principalele staţii le reprezintă cele 6 capitole din cele trei părţi ale volumului: Experienţe de învăţare eficientă (partea I); Optimizarea învăţării: tendinţe şi modele (partea a II-a); Interferenţe educaţionale asupra învăţării (partea a III-a).