PROBABILITY AND STATISTICS FOR COMPUTATIONAL SCIENCES - MICULA, Sanda (Presa Universitară Clujeană, 2009)
Volumul se adresează în primul rând studenţilor secţiei Informatică şi răspunde pe deplin modificărilor curriculei impuse de procesul Bologna. Cursul e structurat în două părţi: Teoria probabilităţilor şi Statistică. Ambele secţiuni cuprind cele mai semnificative teme ale celor două discipline înrudite, reuşind să ofere cititorului o solidă pregătire de specialitate.