MĂRGINIMEA SIBIULUI. PLANIFICARE ŞI AMENAJARE - COCEAN, Pompei (Presa Universitară Clujeană, 2009)
Iniţiativa Asociaţiei Mărginenilor de a elabora o strategie de dezvoltare economico-socială pentru regiunea Mărginimea Sibiului este salutară şi dovedeşte pragmatism şi racordare la oportunităţile şi imperativele momentului din partea autorităţilor locale şi judeţene interesate.