DETERMINANŢI PSIHOPEDAGOGICI AI REUŞITEI ACADEMICE - TULBURE, Cristina (Presa Universitară Clujeană, 2010)
Carte din domeniul pedagogiei universitare, atrăgând atenția asupra complexității și multideterminismului reușitei academice, a nevoii sale de cercetare nu doar teoretică, ci și experimentală