UMLANDPROZESSE BEVÖLKERUNGSSUBURBANISIERUNG UND MIGRATIONEN AM BEISPIEL SIEBENBÜRGISCHEN STÄDTE - BAGOLY SIMÓ , Péter (Presa Universitară Clujeană, 2010)
Procese de sub-urbanizare rurală și migrație cu exemple din orașele transilvănene