EUROPA. PROIECTE DE LECȚII - DULAMĂ, Maria Eliza (Presa Universitară Clujeană, 2010)
Lucrarea cuprinde proiecte de lecții despre Europa, care sunt utilizate în predarea geografiei la clasa a VI-a. Subiectele se referă la relief, ape, climă, vegetație, regiuni geografice și diverse țări.