PATRIMONIUL TURISTIC AL ROMÂNIEI - COCEAN, Pompei (Presa Universitară Clujeană, 2011)
Este o carte despre potenţialul imens al turismului românesc şi, totodată, un ghid al principalelor staţiuni şi destinaţii turistice ale ţării noastre.