O LEGE ERONATĂ (DOCUMENTE) - PĂUN, Nicolae; TRIF, Eunicia (Presa Universitară Clujeană, 2011)
Luări de poziție ale Universității Babeș-Bolyai cu privire la Proiectul Legii Educației Naționale (18 martie 2011).