GEOGRAFIE ȘI DIDACTICA GEOGRAFIEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR ȘI PREȘCOLAR - DULAMĂ, Maria Eliza (Presa Universitară Clujeană, 2011)
Cartea este dedicată studenților de la specializarea Pedagogia învățământul primar și preșcolar, educatoarelor și învățătorilor. Cuprinde informații din geografie și didactica geografiei.