METALELE ÎN SISTEMELE VII - SILAGHI-DUMITRESCU, Radu (Presa Universitară Clujeană, 2011)
Acest text este destinat în primul rând celor interesaţi a afla mai multe despre rolurile metalelor în sistemele vii – indiferent de nivelul de educaţie sau domeniul de interes profesional. Se doreşte în acelaşi timp ca textul să fie şi o referinţă utilă pentru studenţii din ştiinţele exacte care studiază chimia bio-anorganică şi zonele conexe.