TENDINȚE ACTUALE ÎN PREDAREA ȘI ÎNVĂȚAREA GEOGRAFIEI, VOL. 8 - ILOVAN, Oana-Ramona (Presa Universitară Clujeană, 2009)
Tendinţe actuale în predarea şi învăţarea geografiei/Contemporary Trends in Teaching and Learning Geography își regăsesc în volumul 8 al lucărilor conferinței internaționale de Didactica Geografiei o discutare detaliată a unor teme actuale privind educația prin Geografie, dezvolatarea abilităților practice, aplicațiile în teren și evaluarea, în cuprinsul a patru capitole (capitolele5-8), ale lucrărilor conferinței din 8-9 noiembrie 2008, incluzând 59 de articole.