SCHIMBĂRILE COMPORTAMENTULUI FAMILIAL ÎN ROMÂNIA: O ABORDARE DIN PERSPECTIVA CURSULUI VIEȚII - MUREŞAN, Cornelia (Presa Universitară Clujeană, 2012)
Prezentul volum este dedicat schimbărilor recente ale principalelor componente ale comportamentului familial în România, începând cu părăsirea casei părintești, trecând prin formarea și destrămarea parteneriatelor de viață, aducerea pe lume a copiilor și renunțarea la sarcinile nedorite și terminând cu aspecte ale solidarității familiale intergeneraționale.