DEZVOLTAREA CREATIVITĂȚII PRIN REALIZAREA FELICITĂRILOR - DULAMĂ, Maria Eliza; VANEA, Cornelia (Presa Universitară Clujeană, 2012)
O felicitare realizată cu mâinile proprii este mai întâi oglindă a sufletului, a minții, a sentimentelor, a originalității și a priceperii noastre. O felicitare ne reprezintă în raport cu lumea. Ea este un simbol, un semn de apreciere pe care îl dăruim unui alt om.