METODE, TEHNICI ȘI INSTRUMENTE ALE MANAGEMENTULUI CALITĂȚII UTILIZATE ÎN ASIGURAREA CALITĂȚII - DRĂGAN, Mihaela; PITIC, Diana; ILIEȘ, Liviu (Presa Universitară Clujeană, 2013)
Cartea de faţă consemnează una dintre cercetările interesante ale ultimilor ani în domeniul calităţii în învăţământul superior. În nucleul ei, lucrarea şi-a propus să demonstreze că oferta de studii a unei universităţi poate fi concepută şi realizată ca orice ofertă de produse a unei firme, pe baza nevoilor, cerinţelor şi aşteptărilor celor care beneficiază de ea. În acest sens sunt identificate în principal cerinţele angajatorilor absolvenţilor şi ale studenţilor subiect al formării, iar pentru procesarea informaţiilor în vederea proiectării programului de studii sunt utilizate tehnici, metode şi algoritmi specifici managementului calităţii din mediul economic.