INTRODUCERE ÎN ISTORIA CONTEMPORANĂ A ROMÂNIEI - SĂLĂGEAN, Marcela (Presa Universitară Clujeană, 2013)
Cititorului îi sunt prezentate și propuse spe analiză o serie de teme, grupate în șase părți distincte, care vizează subiecte legate de istoria României în perioada interbelică, regimurile autoritate (1938-1944), instaurarea regimului comunist sau perioada postcomunistă.