DISFUNCȚIONALITĂȚI ÎN SISTEMUL EDUCAȚIONAL NAȚIONAL - HĂISAN, Angel-Alex (Presa Universitară Clujeană, 2013)
În lucrarea de față autorul își propune să analizeze sistemul educațional actual în vederea identificării problemelor legate de domeniul educației fizice și sportului și modul în care acestea îi afectează pe cei care îl compun, în special pe profesori.