LA FORMAZIONE DEI GIOVANI ALLA VITA CRISTIANA NELL’OPERA DI MARIA (O NEL MOVIMENTO DEI FOCOLARI) - NAGY-GYÖRGY, Attila (Presa Universitară Clujeană, 2013)
Formarea tinerilor în viața creștină în Opera Mariei (sau Mișcarea Focolarelor)