TENDINȚE ACTUALE ÎN PREDAREA ȘI ÎNVĂȚAREA GEOGRAFIEI - DULAMĂ, Maria Eliza (Presa Universitară Clujeană, 2013)
Volumul doisprezece (în ordinea apariției, începând cu anul 2006) cuprinde lucările conferinței internaționale Tendințe în predarea și învățarea Geografiei/ Contemporary Trends in Teaching and Learning Geography organizată în perioada 17-18 noiembrie 2012 de Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai în parteneriat cu Facultatea de Geografie a aceleiași universități din Cluj-Napoca. Apreciem că lectura lucrărilor din acest volum poate reprezenta o sursă de inspirație pentru profesorii din învățământul preuniversitar, din învățământul universitar și pentru diverși cercetători.