CAIET DE SEMINAR PENTRU DISCIPLINELE TEORIA ȘI METODOLOGIA INSTRUIRII ȘI TEORIA ȘI METODOLOGIA EVALUĂRII - TULBURE, Cristina (Presa Universitară Clujeană, 2013)
Lucrarea de față vine în întâmpinarea unei mari necesități a perfecționării proiectării și organizării practice a activităților seminariale ale disciplinelor fundamentale ale Pedagogiei, având în vedere, pe de o parte exigențele înallte ale profesionalizării cadrelor didactice, iar pe de altă parte semnificația și contribuția acestora, ca experiențe de învățare, la formarea competențelor profesionale ale studenților ce optează pentru carieră didactică. Proiectarea, organizarea și realizarea seminariilor sunt concepute în spiritul paradigmei constructivismului social.