BIOTEHNOLOGIE GENERALĂ - BUTIUC-KEUL, Anca (Presa Universitară Clujeană, 2014)
Tehnologiile moderne de obținere de biomasă în cantități mari pentru hrană sau pentru a obține produși biologic activi pentru farmacie sunt de asemenea, domenii ale biotehnologiilor vegetale moderne. Biotehnologiile animale au permis atât obținerea de noi rase valoroase cât și manipularea organelor, țesuturilor și celulelor cu o mare varietate de aplicații în zoothenie, medicină (...) Această carte este destinată studenților, cercetătorilor sau cadrelor didactice din domeniile biologie, biochimie, biotehnologie.