CALENDARUL ASTRONOMIC 2006 - TURCU, Vlad; MOLDOVAN, Dan; SZENKOVITS, Ferenc (Presa Universitară Clujeană, 2006)
Calendarul Astronomic 2006, aflat la a 3-a aparitie, este rezultatul unei colaborari între Observatorul Astronomic al Facultății de Matematică a Universității Babeș-Bolyai și Observatorul Astronomic din Cluj al Institutului Astronomic al Academiei Române.