KLINIKAI PSZICHOLÓGIA II - VARGHA, Jenő-László; SZABÓ, Krisztina-Gabriella (Presa Universitară Clujeană, 2009)
Psihologie clinică. Principalele teme ale psihologiei clinice. Autorii pun accentul pe fundamentarea ştiinţifică temeinică a intervenţiilor prezentate, demers ce este în deplin acord cu trendurile actuale evidenţiabile atât în cadrul psihologiei clinice, cât şi în celelalte ramuri aplicative ale psihologiei.